به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پیک خانواده
نقش تاثیرگذار بانوان در برگزاری باشکوه انتخابات/

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پیک خانواده سبک زندگی خاص مردم ایران و بنیانهای اجتماعی موجب شده تا زنان به عنوان یک قشر تاثیرگذار نقش موثری در افزایش مشارکت حداکثری پای صندوقهای رای ایفا کنند. این روزها با شروع تبلیغات انتخاباتی نامزدهای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بافق، اقشار مختلف جامعه از مرد و
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پیک خانواده
سبک زندگی خاص مردم ایران و بنیانهای اجتماعی موجب شده تا زنان به عنوان یک قشر تاثیرگذار نقش موثری در افزایش مشارکت حداکثری پای صندوقهای رای ایفا کنند.
این روزها با شروع تبلیغات انتخاباتی نامزدهای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بافق، اقشار مختلف جامعه از مرد و زن و پیر و جوان به میدان آمده و هریک برای نامزدها و داوطلبان مورد نظر خود تبلیغ میکنند.
در این میان بانوان، نقش موثرتری نسبت برخی اقشار دیگر در برگزاری انتخاباتی پرشور ایفا میکنند چرا که علاوه بر حضور در انتخابات، نقش غیرقابل انکاری نیز در تهییج اعضای خانواده برای حضور در پای صندوقهای رای دارند و با القای افکار و اندیشههای خود میتوانند عزم اعضای خانواده را برای حضور پررنگتر در روز انتخابات جزم کنند.
خبرنگار در بافق همزمان با ایام تبلیغات انتخاباتی داوطلبان به میان مردم به ویژه بانوان این شهرستان رفته تا دیدگاه و رسالت آنان به عنوان یک زن انقلابی را در مورد حضور و مشارکت در انتخابات، جویا شود.
به اعتقاد این افراد زنان میتوانند با حضور خود در انتخابات زمینه و بستر حضور پرشور خانواده را نیز فراهم کنند، موضوعی که نباید از دید دست اندرکاران انتخابات مغفول واقع شود.
تبیین شاخصهای انتخاب اصلح در خانوادهها
«فاطمه حشمتی» از اساتید دانشگاه با اشاره به اهمیت و نقش بانوان در برگزاری انتخاباتی پرشور در کشور، به ایسنا میگوید: بانوان محور هدایت خانواده به سمت انتخاب اصلح هستند و قطعاً بانوان فرزانه، اندیشمند و متعهد در بنیان خانواده میتوانند برای تبیین این شاخصها اقدام کنند.
وی اضافه میکند: در همین راستا نیز ما زنان با توجه به این که ۵۰ درصد جامعه را تشکیل میدهیم، میبایست به سرنوشت خود و کشورمان حساس باشیم و با مشارکت حداکثری در انتخابات، زمینه شکست دشمنان و پیروزی ملت ایران را فراهم سازیم.
«زهرا انوری» بانوی فعال اجتماعی نیز معتقد است که مشکلات و مسائل زنان در جامعه باید دیده شود تا زمینه و بستر حضور و مشارکت فعال آنها در عرصههای سیاسی و انتخاباتی فراهم شود.
وی بیان میکند: ناآگاهی زنان از حقوق اجتماعی یکی از مشکلات این قشر است در حالی که زنانی متعهد و آشنا با حقوق اجتماعی که مشکلات را از نزدیک درک کرده باشند میتوانند در جهتدهی به افکار جامعه و خانواده و هدایت آنان به سمت مسیر درست اثرگذار باشند.
انوری اضافه میکند: یک مادر خانواده با آگاهی از حقوق اجتماعی میتواند معیارهای انتخاب درست و اهمیت داشتن تجربیات و توانمندیهای داوطلبان را در بین اعضای خانواده خود تشریح کند و آنان را برای حضور در پای صندوقهای رای تشویق کند.
«اعظم خالقدادی» کارشناس علوم نیز در گفتوگو با ایسنا میگوید: زنان به عنوان مدیر خانواده، نقش بسیار مهمی در انتخابات دارند چرا که با ایجاد فضای تفکر و تعقل در خانواده و بحث و گفتوگو با اعضای خانواده میتوانند در شناساندن و معرفی کاندیداهای اصلح موثر واقع شوند.
به گفته وی، امروزه حضور حداکثری بانوان در بطن جامعه نیز کاملاً محسوس و قابل مشاهده است و همین مهم نقش تاثیرگذاری بر ارتقای جایگاه و نقش آفرینی آنان در جامعه ایفا میکند، لذا به عنوان محور و الگوی خانواده، وظیفه دارند شاخصهای انتخاب درست را در اختیار فرزندان و سایر اعضای خانواده قرار دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰