کدام قابلمههای آشپزخانه برای سلامتی مضرند؟

تا حالا فکر کردید قابلمهای که هر روز توش غذا میپزید، ممکنه روی سلامتتون تأثیر بذاره؟ بیایید بررسی کنیم که چه ظرفهایی سالمتر هستند و چطور میتونیم انتخاب درستی داشته باشیم. بیایید بررسی کنیم که چه ظرفهایی سالمتر هستند و چطور میتونیم انتخاب درستی داشته باشیم. این قابلمهها انتخاب خوبی نیستند تفلون: اگر روکش خراشیده
تا حالا فکر کردید قابلمهای که هر روز توش غذا میپزید، ممکنه روی سلامتتون تأثیر بذاره؟ بیایید بررسی کنیم که چه ظرفهایی سالمتر هستند و چطور میتونیم انتخاب درستی داشته باشیم.
بیایید بررسی کنیم که چه ظرفهایی سالمتر هستند و چطور میتونیم انتخاب درستی داشته باشیم.
این قابلمهها انتخاب خوبی نیستند
تفلون:
اگر روکش خراشیده شود، ممکن است مواد شیمیایی مضر (مانند PFOA در مدلهای قدیمیتر) آزاد کند که در دمای بالای ۲۰۰ درجه سانتیگراد سمی میشود.
نکته: از برندهای معتبر خرید کنید و از خراش افتادن آن جلوگیری کنید.
آلومینیوم:
با غذاهای اسیدی (مثل گوجهفرنگی و لیمو) واکنش داده و ممکن است ذرات آلومینیوم وارد غذا شوند.
نکته: بهتر است از آلومینیوم آنودایزشده (پوششدار) استفاده کنید.
سرامیک بیکیفیت:
بعضی مدلها روکش نامرغوب دارند که در اثر حرارت بالا ترک میخورند یا فرسوده میشوند.
نکته: سرامیک اصل و از برند معتبر خریداری کنید.
بهترین قابلمهها برای سلامتی
✔ چدن اصل:
حرارت را یکنواخت پخش میکند.
برای جلوگیری از زنگزدگی، پس از شستوشو خشک کرده و کمی روغن بزنید.
✔ استیل ضدزنگ:
مقاوم و بادوام.
نباید غذاهای اسیدی طولانیمدت در آن نگهداری شود.
✔ سرامیک اصل:
اگر از برند معتبر باشد، انتخاب سالم و بیخطری است.
✔ شیشهای (پیرکس):
بدون مواد شیمیایی و واکنشزا.
حساس به شوک حرارتی (مثلاً از فریزر مستقیم به فر نگذارید).
✔ قابلمههای لعابی:
مناسب برای پخت طولانیمدت.
باید از نوع بدون سرب و باکیفیت باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰